Alhoewel de concrete impact van de Coronacrisis nog niet volledig duidelijk is, weten we intussen wel dat heel wat ondernemers en zaakvoerders met een pak strategische, tactische en praktische vragen zitten. Hoe optimaliseer ik mijn cashflow tijdens een periode van onzekerheid? Op welke manier onderhoud ik het best contact met mijn klanten? Wat kan ik doen om de teamspirit zo hoog mogelijk te houden nu iedereen van thuis uit werkt?

WorkSmarter werd in het leven geroepen om zoveel mogelijk bedrijfsleiders te ondersteunen tijdens een periode van onzekerheid. De kracht van het initiatief schuilt’m voornamelijk in de bereidwilligheid van de community om elkaar te helpen en waar mogelijk er voor elkaar te zijn. L’union fait la force, een uitdrukking die binnen deze context effectief een concrete invulling krijgt.

Wat kunnen we doen om het nog gemakkelijker te maken om elkaar te helpen?

De hamvraag die we ons een tijdje geleden stelden. We zien intussen dat reeds heel wat professionals hun weg vinden naar WorkSmarter. Echter hebben we de ambitie om hier nog een stap verder in te gaan! Om dit mogelijk te maken, geloven we dat het netwerk van de personen in het WorkSmarter netwerk een belangrijke katalysator kan zijn. In plaats van de R kleiner te maken, willen we graag de R zo groot mogelijk maken (zij die het baanbrekende artikel: https://medium.com/@tomaspueyo/coronavirus-act-today-or-people-will-die-f4d3d9cd99ca hebben gelezen, zullen begrijpen wat we bedoelen).

Iets concreter graag?

In samenwerking met Contento hebben we een toegewezen landingspagina gemaakt die het zeer eenvoudig maakt om de hulpvolle artikels vanop WorkSmarter te delen met je sociale netwerk op LinkedIn, Facebook en Twitter. Door simpelweg (1) een artikel te kiezen, (2) een voorgestelde caption voor het artikel te selecteren en (3) op de respectievelijke share button te klikken help je supersnel een heleboel andere bedrijfsleiders met waardevolle content. Op die manier dragen we allemaal ons steentje bij en helpen we mekaar met het bekampen van het Coronavirus op een slimme en community-gedreven manier!

Waar wacht je dus nog op? Deel kennis met elkaar in plaats van het virus. Act now en klik op deze link of op de afbeelding om te starten met delen! De landingspagina wordt trouwens continue ge-update met nieuwe content.

WorkSmarter Corona Contento

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in