Nu de corona-uitbraak zich steeds meer uitbreidt in de lage landen, voelen bedrijven de nood om hen medewerkers van thuis uit te laten werken. Zulk remote work is niet nieuw, maar voor velen toch nog iets onbekend. Onbekend is onbemind, want werken vanop afstand kent vele voordelen. 

Maar hoe zet je nu je hele organisatie op om werken vanop afstand mogelijk te maken? Er zijn verschillende bedrijven en tools op de markt om dit te ondersteunen. Denk maar aan Slack (online chatplatform), Google Hangouts en Zoom (video conferencing). 

Voor dat laatste is er ook Vectera. Vectera is software om makkelijk online afspraken te organiseren, in het bijzonder voor klanten. Door de uitbraak van het coronavirus wilde het bedrijf iets terugdoen voor de kmo-gemeenschap. 

“Er gaat een enorme schok door het bedrijfsleven die vergelijkbaar wordt met de crisis van 2008 waarbij vele bedrijven de deuren moesten sluiten. Het is een moment om wakker te worden en maatregelen te nemen. De corona-crisis kan een opportuniteit zijn om het digitalisatie proces te versnellen.” getuigt Dieter Dehaemers, CEO van Vectera. 

Gratis online meetings

Daarom kunnen kmo’s nu gratis gebruik maken van de Vectera software om hun meetings online te laten plaatsvinden. Op die manier kunnen bepaalde bedrijven hun business blijven regelen, en toch hun medewerkers veilig stellen door hen van thuis te laten werken. 

Vectera zet hun platform gratis ter beschikking voor alle nieuwe klanten tot en met 1 juni 2020. Zo kunnen bedrijven die hun eerste stappen zetten in afstandswerken toch al van start gaan zonder al te hoge drempel of kost. 

Vraag nu jouw Vectera-licentie aan en ontdek zelf het gemak van online meetings!

P.S.: Ben je Teamleader-klant? Dan kun je Vectera koppelen via de Marketplace en zes maanden lang gratis gebruik maken van het platform. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in