Veel bedrijven werkten al een paar weken grotendeels van op afstand, maar door de laatste maatregelen is het een must geworden. Er zijn gelukkig heel wat tools beschikbaar die thuiswerk makkelijker maken. Deze apps zijn meestal gratis en helpen je om je productiviteit op te krikken en eenvoudig met iedereen te communiceren.

Welke tools heb je nodig voor thuiswerk?

In dit artikel worden communicatietools uitgelicht die de samenwerking tussen teams vlotter laten verlopen. Daarvan zijn Slack en Teams de meest bekende. Wij schreven eerder ook al een artikel over hoe je het meeste uit Slack kunt halen.

Daarnaast is het belangrijk dat vergaderingen nog steeds kunnen doorgaan, ook al werkt iedereen op een andere locatie. Skype is al langer een populaire tool voor videochats, maar is het ook de handigste op vlak van bedrijfscommunicatie? Er zijn nog heel wat andere tools die videobellen binnen bedrijven vlekkeloos kunnen laten verlopen.

Tenslotte zijn er nog verschillende tools die chatten en bellen vergemakkelijken. Heb je er daarbij al eens aan gedacht om een deel van die communicatie te automatiseren met chatbots?

Deze artikelen werden geschreven door Frederik De Wachter. Hij coacht al jaren vanuit eigen ervaring bedrijven en ondernemers om hun sterktes te leren kennen. Als een van de experten van De Digitale Versnelling van Telenet en coach Digitaal Versterken bij Businezz Booster, gaat hij samen met jou op zoek naar de beste manier om digitalisering optimaal te benutten in je bedrijf.

Goed nieuws, want op 30 april geeft Frederik een webinar: “Hoe versnel je je digitalisering?” Schrijf je snel in als je daar graag wil bij zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in