Thomas Joos, CEO van Hypernova, is één van de vele schouders onder het Work Smarter-initiatief. Je maakte mogelijks al gebruik van zijn strijdplan, een direct inzetbare template die we op ons platform aanbieden. Of misschien woonde je al een van zijn webinars bij?

Via Teamleader-CEO Jeroen De Wit werd Thomas Joos vanaf de early days al snel één van de voornaamste trekkers van het Work Smarter-initiatief. Onder die noemer zet Thomas zich voor de volle 200% in om ondernemers door deze crisis te heen te gidsen. “En we zijn nog maar net begonnen“, benadrukt hij.

In dit interview met Bloovi licht hij toe waarom hij, in deze woelige tijden, brood ziet in het bouwen aan een eensgezinde ondernemerscommunity. Daarbij richt hij zich in het bijzonder naar ambitieuze ondernemingen die nooit eerder met een grootschalige economische weerslag geconfronteerd werden. Thomas geeft hen vijf bruikbare lessen die hij puurde uit gesprekken met doorgewinterde bedrijfsleiders die in het verleden al eens heelhuids (eventueel met de nodige kleerscheuren) een crisis doorkwamen. Of zoals hij het zelf zo mooi zegt: “Overwinnen doe je niet per ongeluk“.

Lees het volledige interview met Thomas Joos op Bloovi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in