Het Work Smarter platform is er voor ondernemers zoals jij, die zich willen aanpassen aan de nieuwe realiteit. Slimmer werken, daar draait het om. Dit is een platform met tips rond productiviteit, je business of je team en handige templates om je zaak klaar te stomen voor corona. Daarnaast vind je er webinars, podcast en nog veel meer.

Wat kan jij doen om de community groter te maken? 

 1. Het platform is natuurlijk maar zo sterk als de content die erop verschijnt. Daarom roepen we bedrijven en ondernemers op om tips of informatie die hén geholpen heeft, te delen met de community. Daarom dus: heb jij info die interessant kan zijn voor (collega-)ondernemers? Deel ze dan met ons. Wij bekijken het en nemen jouw inzending op op dit platform. Hoe je dat doet? Ga naar de ‘schrijf mee’ pagina op ons platform. Dit vind je hier. Wij maken er werk van! Bedankt.
 2. Zie je iets interessants op het Work Smarter platform? Deel het dan met je netwerk, zodat de community snel kan groeien. Hier enkele dingen die je makkelijk kan delen:

  • Ken je ondernemers die een tip hebben die ze kunnen delen met de community? Deel dan deze pagina, zodat ze kunnen meewerken aan het platform. 
  • Ken je bedrijven die op zoek zijn naar handige templates die ze meteen kunnen inzetten in hun bedrijf? Deel dan deze pagina
  • De komende weken zijn er tal van webinars en podcasts die je op weg helpen? Je vindt ze hier.
  • Nodig collega-ondernemers uit om lid te worden van de Staying Home Club. Je kan deze link delen.
  • Help je even verspreiden waarom dit initiatief genomen is? Deel dan dit artikel
  • Hieronder een aantal afbeeldingen die je kan gebruiken in je posts. Feel free! 
Klik om de afbeelding in hoge resolutie te downloaden.
Klik om de afbeelding in hoge resolutie te downloaden.
Klik om de afbeelding in hoge resolutie te downloaden.

Samen maken we de Work Smarter community groter!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in